Allround Drive-in Show

Apparatuur


Wij hebben een basisset waarmee wij bijna ieder feest van licht en geluid kunnen voorzien. Deze basisset kunnen we desgewenst uitbreiden om grotere ruimtes te vullen met geluid en lichteffecten. Hierbij kunt u denken aan sterkere speakers, meer lampen en dergelijke.

Geluid
Met onze basisset kunnen we makkelijk een clubhuis van een voetbalclub, rugbyclub of zwemvereniging, een gymzaal en zelfs kleinschalige buitenevenementen voorzien van geluid. Mocht u een feestje voor uw zoon of dochter in de huiskamer geven en hoopt u dat de buren hierna zullen verhuizen, doordat de muziek te hard was? Dan moeten we u teleurstellen. We passen het volume aan de ruimte waar we draaien aan.

Licht
Qua licht hebben we vrolijke lichteffecten, een bellenblaasmachine en een paar rookmachines. Ook de sfeervolle Jaren 70 spiegelbollen ontbreken niet in onze lichtopstelling. Wij beschikken zelfs over vrolijke LED-lampen, een groene laser en zelfs over een RGB laser.

Video
Ook beschikken we over een beamer, waarmee we videoclips, filmpjes en zelfs karaoke kunnen vertonen. Deze optie zit niet in het standaard pakket.

Merken
Merken die wij gebruiken zijn: JBL (speakers), Powersoft (versterker), Omnitronic (systeemprocessor, microfoons, koptelefoon, speakers), Sennheiser (microfoons), Behringer (mengpaneel), Pioneer (CD-spelers), Showtec (lichteffecten), Martin (lichteffecten), Eurolite (LED-lampen), Varytec (LED-lampen), Laserworld (lasers), CVO
(rookmachine, stroboscopen, sneeuwmachine), Velleman (aansturing), InFocus (beamer), Optoma (beamer).